PENGARAH

Sam Wong

Seorang yang bermatlamat sasaran iaitu sasaran modal intelektual yang tinggi untuk teknologi tersuai. Secara objektif mengintegrasikan kecekapan teras yang baru muncul sebelum komuniti berpusatkan proses.

Memerintahkan memikat e-perniagaan yang diberi kuasa selepas modal intelektual yang mesra pengguna. Berinteraktif menerusi proses hadapan dengan penumpuan yang berkesan. Secara sinergis menyampaikan kaedah pemberian kuasa berasaskan prestasi manakala kepakaran yang diedarkan. Cekap membolehkan sumber yang dibolehkan dan produk kos efektif. Memahami sepenuhnya maklumat berpusatkan prinsip selepas komuniti etika.

https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2020/01/Sam-Wong-2-640x710.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2020/01/ladies-official-wear-500x500-1.jpg
PEMBANTU PERIBADI

Izlin Natasha

Membantu pengurus untuk menguruskan kerja yang diberikan.

Di dalam akademik, PA boleh membantu di dalam memperingatkan pemimpin berkenaan untuk hadir di dalam slot belajar berkumpulan yang diatur oleh para PA kepada pemimpin-pemimpin yang berada dalam bidang yang sama. PA juga boleh berkongsi nota pembelajaran dan pastinya tugasan akademik pemimpin siap dengan baik.

https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2020/01/mirah.jpg
EKSEKUTIF JUALAN

Amirah Natashah

Memahami dan merancang strategi pemasaran dan wakil pemasaran kepada program yang dijalankan, menyediakan laporan jualan harian, mingguan dan bulanan, menyediakan bahan-bahan pemasaran untuk khidmat pelanggan serta mendapatkan jualan mengikut target yang telah ditetapkan.

Inovasi-inovasi yang dipacukan di pasaran melalui penjajaran sumber terbuka. Secara dramatik melibatkan perolehan yang tinggi dan bukannya imperatif pelanggan sahaja.

https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2020/01/mirah.jpg
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2020/01/ira.png
PENTADBIR JUALAN

Nur Syahirah

Mencari input atau sumber untuk tujuan pengeluaran syarikat.

Memastikan kualiti input dan pengeluaran, menyediakan jadual pengeluaran dan mengumumkan kepada ahli syarikat, memastikan keselamatan stok serta sentiasa cukup untuk dijual. Seterusnya, rangka kerja tangkas leverage untuk menyediakan sinopsis yang kuat untuk gambaran keseluruhan peringkat tinggi. Pendekatan Iteratif kepada strategi korporat memupuk pemikiran kolaboratif untuk meneruskan cadangan nilai keseluruhan. Secara organik mengembangkan pandangan dunia holistik terhadap inovasi yang mengganggu melalui kepelbagaian tempat kerja dan pemberdayaan.

Kelebihan syarikat kami yang terbaik untuk membantu meningkatkan perniagaan anda.

Mudah Alih
Dengan populariti peranti mudah alih, sejumlah besar carian tempatan sedang dilakukan pada telefon bimbit dan lebih mesra pengguna.
Prospektif
Hasil carian Google pasti akan membawa kepada pelanggan yang lebih prospektif. Dengan strategi SEO yang boleh dilaksanakan perniagaan anda akan lebih meningkat, dengan secara konsisten anda akan mendapatkan perniagaan yang berkualiti tinggi tanpa cuba terlalu keras.
Pelaburan
Jika dibandingkan dengan strategi pemasaran inbound lain seperti pembayaran iklan per klik, pemasaran e-mel, blog, dan pemasaran media sosial, SEO memberi pulangan yang tinggi terhadap pelaburan anda.
Strategi
Dengan mengoptimumkan laman web anda secara berkesan untuk carian, anda akan dapat lebih tinggi daripada persaingan anda dan mencapai orang yang tepat.
Berkomunikasi
Secara optimumnya, berkomunikasi dengan baik sesama pelanggan juga amat diterapkan dalam syarikat kami seperti pelanggan memberikan testimoni kepada syarikat kami ianya adalah untuk memudahkan kami untuk terus mengurangkan kekurangan kami.

Kami yakin bahawa tiada apa yang kita lakukan adalah lebih penting daripada membeli laman web dan membangunkan internet pada masa kini. Ini kerana pada penghujung hari, anda bertaruh kepada internet dan bukan pada orang lagi.

PEJABAT KAMI

Hubungi

Datang dan lawati kuarters kami atau semak menghantar e-mel pada bila-bila masa yang anda mahukan. Kami terbuka kepada semua cadangan daripada pelanggan kami.
Telefon
+60 11-1006 5247 (Permas Jaya)
+603-2298 7359 (Kuala Lumpur)
Permas Jaya
No 3, Jalan Permas 10/10, Taman Permas Jaya, 81750 Johor Bahru, Johor.

Kuala Lumpur
Level South Tower, 28, Lingkaran Syed Putra,
Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur,
Federal Territory of Kuala Lumpur

Suite 111, LG K1, MBE Bangsar Village,
No. 1, Jln Telaw Satu Bangsar Baru,
Kuala Lumpur Wilayah Persekutuan 59100
Reka Bentuk Laman WebBCZ IT Solutions Sdn Bhd
BCZ IT Solutions Sdn Bhd adalah Enterprise I.T. Penyedia Penyelesaian yang mengkhusus dalam Pembangunan Laman Web, Pengoptimuman Enjin Carian (SEO), Pengurusan Data Besar, Teknologi Awan dan Penyebaran Teknologi Skala Web Art.
LOKASI Cari Kami Di Sini
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/12/img-footer-worldmap.png
MENDAPATKANNYAKelebihan Sosial Link
Dapat mengambil petunjuk prestasi utama lancar di luar talian untuk memaksimumkan ekor panjang.
BCZ IT SOLUTIONTentang Kami
OKiT247 adalah Enterprise I.T. Penyedia Penyelesaian yang mengkhusus dalam Pembangunan Laman Web, Pengoptimuman Enjin Carian, Pengurusan Data Besar, Teknologi Awan dan Penyebaran Teknologi Skala Web Art.
LOKASI KAMIDimana untuk anda untuk mencari kami?
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHKelebihan Sosial Link
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.
seo by bcz