FAQ

https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-12-1280x1280.jpg

Apa yang dilakukan oleh BCZ IT?

BCZ.com, adalah semua dalam satu platform, menyediakan ciri-ciri dan servis untuk menambah baik bisnes anda secara berkesan, produktiviti, dan keberkesanan yang lebih besar dalam kehendak penyiaran atas talian.
Saya telah memilih pakej laman web, apa yang perlu saya lakukan seterusnya?

Sekali kami mengesahkan deposit yang telah dibuat, pengurus personal akaun kami akan mengenal pasti anda dan akan hubungi anda secara terus melalui email atau talian daripada maklumat yand anda berikan untuk menghasil kan arahan seterusnya.

Berapa lama masa diambil untuk menyiapkan halaman web syarikat?

Setelah deposit dibuat dan dipersetujui, pereka kami akan mula untuk menetapkan kerja seni yang sesuai / templat halaman web / pereka kami akan sesuaikan dengan identiti serta jenama daripada syarikat. Dalam masa beberapa hari, pengurus personal akauntan kami akan hubungi anda untuk tindakan selanjutnya (jika perlu).

Dalam masa seminggu daripada bayaran deposit, anda akan mempunyai halaman web buat sementara waktu sebelum kami mencari design yang sesuai dan menarik untuk halaman web anda. Kebiasaannya, kami akan mencari kandungan yang menarik yang boleh diterima pakai oleh halaman web anda untuk SEO perniagaan anda.

Bagaimana anda pastikan kedudukan SEO halaman web anda?

Bergantung pada kerumitan sistem luar talian, kebiasaannya kos adalah antara $200 to US $1,500 per modul untuk konsisten sistem anda sama ada di luar atau didalam talian. Untuk pelanggan kami yang sedia ada, yuran testimoni akan muncul, manakala untuk per sistem testimoni, kami akan menetapkan kos antara US $150.

Bagaimana anda dapat tahu lebih lanjut bagaimana menggunakan halaman web dan kemasukan data pada halaman web?

Kami ada tutorial video komprehensif  dan dokumen untuk sesetengah subjek untuk servis yang luas untuk I.T. Anda akan terima beberapa informasi melalui e-mel berkaitan dengan servis yang lebih relevan yang telah anda daftar bersama kami.

Kenapa halaman web yang dihostingkan bersama BCZ.com kebiasaannya menduduki tempat yang lebih tinggi daripada yang lain ?

Kami melabur banyak dalam R&D area secara konsisten dan kami menggunakan keselamatan tersendiri yang lebih komprehensif dan berkesan.

https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-12-1280x1280.jpg
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/04/img-team-2.png

Kelebihan bersama BCZ IT Solutions

BCZ.com adalah semua dalam satu platform, yang menghasilkan pelbagai ciri yang berkesan serta servis yang akan menambah baik perniagaan anda secara produktif, dan berkesan.
Servis apakah yang kami tawarkan ?

Kami menawarkan servis yang berikut dan banyak lagi :

 • Halaman web berasaskan cloud.
 • Pembangunan perisian.
 • Teknologi eDagang.
 • Perisian mobil.
Bagaimana anda bantu dalam perniagaan kami?

Dengan pengetahuan teknikal yang mendalam dan pengalaman yang luas, kami akan mengawal kejayaan sistem yang telah diimplementasikan.

Sebab kenapa anda perlu berkolaborasi bersama kami ?

5 langkah mudah untuk untuk anda dapatkan halaman web syarikat anda.

 1. Isikan borang kontrak dan lakukan bayaran deposit untuk permulaan.
 2. Setelah bayaran telah dibuat, Eksekutif Akauntan kami akan menghubungi anda untuk bahan seperti ( brosur / maklumat syarikat etc) untuk kerja pembangunan laman.
 3. Setelah laman web ada sudah lengkap, kata laluan akan diberi untuk melindungi laman web anda dan juga memudahkan anda mengawasi laman anda jika perlu.
 4. Setelah bayaran terakhir telah selesai, kata laluan akan dibuang dan anda telah memiliki halaman web anda secara talian yang sah.
 5. Hanya pegawai yang tertentu sahaja akan dibenarkan untuk mengakses laman anda melalui kata laluan yang diberikan untuk pengubahsuaian halaman anda sendiri
Apa kelebihan yang anda dapat jika memilih kami?
 1. Enjin pencarian yang lebih berkesan.
 2. Paten Sekuriti yang lebih selamat.
 3. Pengubahsuaian sendiri dan mesra pengguna.
 4. Skala yang lebih tinggi.
 5. Perisian mobil yang tersedia ada.
 6. Mengurus penyelesaian cloud.
 7. Rangka kerja CDN yang global.
 8. Prestasi halaman web yang tinggi.
 9. Berkembang luas dan bekerja secara modul.
Reka Bentuk Laman WebBCZ IT Solutions Sdn Bhd
BCZ IT Solutions Sdn Bhd adalah Enterprise I.T. Penyedia Penyelesaian yang mengkhusus dalam Pembangunan Laman Web, Pengoptimuman Enjin Carian (SEO), Pengurusan Data Besar, Teknologi Awan dan Penyebaran Teknologi Skala Web Art.
LOKASI Cari Kami Di Sini
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/12/img-footer-worldmap.png
MENDAPATKANNYAKelebihan Sosial Link
Dapat mengambil petunjuk prestasi utama lancar di luar talian untuk memaksimumkan ekor panjang.
BCZ IT SOLUTIONTentang Kami
OKiT247 adalah Enterprise I.T. Penyedia Penyelesaian yang mengkhusus dalam Pembangunan Laman Web, Pengoptimuman Enjin Carian, Pengurusan Data Besar, Teknologi Awan dan Penyebaran Teknologi Skala Web Art.
LOKASI KAMIDimana untuk anda untuk mencari kami?
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHKelebihan Sosial Link
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.
seo by bcz