Carian Laman Web

December 19, 2019by projectgrub

7 Langkah menambah baik
kedudukan dalam carian laman web

Untuk menjadikan ranking laman web dalam carian google, kita mesti memahami faktor yang mempengaruhi kedudukan google. Menurut analisis pakar, faktor-faktor yang mempengaruhi kedudukan laman web ini lebih dari 300, tetapi kita tidak boleh menjaga semua dan mengoptimalkannya dengan yang terbaik. Oleh itu, kami hanya memilih salah satu daripada lima faktor paling berpengaruh, dan berbincang di sini.

Langkah 1 – Kandungan laman web yang menarik

Peringkat Google atas perhatian kandungan kepada butiran telah mencapai ketinggian yang belum pernah terjadi sebelumnya. Kesimpulannya, enjin carian hanyalah alat, selepas pelanggan memasukkan kata kunci carian, semua yang mereka ingin lihat adalah perkaitan carian yang baik kembali. Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan ranking Google yang baik, cara terbaik adalah sentiasa mengemas kini laman web dengan kandungan asal.

Langkah 2 – Kata kunci Google

Bagaimanakah kebanyakan pelanggan menemui laman web kami? Pemilihan kata kunci laman web kami sangat penting serta mengoptimumkan kata kunci di laman web ini. Kata kunci Google adalah alat untuk tapak afiliasi Google, yang membantu anda mencari kata kunci dan menawarkan saran kata kunci. Mengenal pasti dengan menggunakan alat ini akan membantu memaksimumkan lalu lintas tapak anda.

Langkah 3 – Struktur laman web

Untuk membiarkan enjin carian lebih baik mencari halaman anda, mudah untuk memahami struktur tapak adalah penting. Struktur laman web ini bukan hanya mengenai navigasi halaman, hubungan antara halaman laman web dan peta tapak yang dapat memaparkan semua halaman laman web ini merupakan bagian dari struktur tapak yang baik.

Langkah 4 – Pautan luar

Setiap pengguna boleh menerima banyak maklumat melalui internet, sebuah laman web dalam enjin carian tidak boleh menjadi “pulau maklumat” berasingan. Laman web anda perlu berada di luar sana, sentiasa mendapatkan lebih banyak pautan luaran berkualiti tinggi untuk mendapatkan kedudukan laman web Google yang baik

Langkah 5 – Nilai PR dari laman web

Nilai PR (Kedudukan Peringkat) merujuk kepada kedudukan halaman, adalah perbezaan oleh Google untuk menentukan antara kelebihan dan kekurangan kriteria penilaian yang mudah. Semakin tinggi nilai PR tapak, semakin baik keadaan tapak.

Langkah 6 – Pastikan mudah

Simpan struktur yang baik untuk tapak web anda, struktur URL navigasi harus cukup mudah untuk membolehkan mesin pencari mencari. URL yang mengandungi parameter dinamik tidak memberi kesan pada kedudukan enjin carian.

Langkah 7 – Terlibat Profesional Industri dalam Pengurusan Rangkaian Sistem Anda.

BCZ IT Solutions Sdn Bhd adalah syarikat pembangunan web profesional, berhubung dengan industri I.T. profesional dengan pengalaman untuk memeriksa, audit dan menubuhkan halaman SEO yang bermakna untuk perniagaan anda untuk webstie anda. Hubungi kami untuk membantu anda meningkatkan kedudukan carian anda hari ini!

projectgrub

Reka Bentuk Laman WebBCZ IT Solutions Sdn Bhd
BCZ IT Solutions Sdn Bhd adalah Enterprise I.T. Penyedia Penyelesaian yang mengkhusus dalam Pembangunan Laman Web, Pengoptimuman Enjin Carian (SEO), Pengurusan Data Besar, Teknologi Awan dan Penyebaran Teknologi Skala Web Art.
LOKASI Cari Kami Di Sini
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/12/img-footer-worldmap.png
MENDAPATKANNYAKelebihan Sosial Link
Dapat mengambil petunjuk prestasi utama lancar di luar talian untuk memaksimumkan ekor panjang.
BCZ IT SOLUTIONTentang Kami
OKiT247 adalah Enterprise I.T. Penyedia Penyelesaian yang mengkhusus dalam Pembangunan Laman Web, Pengoptimuman Enjin Carian, Pengurusan Data Besar, Teknologi Awan dan Penyebaran Teknologi Skala Web Art.
LOKASI KAMIDimana untuk anda untuk mencari kami?
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHKelebihan Sosial Link
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.
seo by bcz