Kandungan Kejayaan (SEO)

March 19, 2019by projectgrub

Kandungan Kejayaan Kandungan & Carian (SEO)

Kandungan adalah Raja. Anda akan mendengar frasa tersebut dan sekali lagi apabila ia melibatkan kejayaan SEO. Memang, itulah sebabnya, pelbagai jadual Kejayaan SEO bermula dengan kandungan “elemen,” dengan komponen pertama mengenai kualiti kandungan.

Dapatkan kandungan anda dengan betul, dan anda telah mencipta asas kukuh untuk menyokong semua usaha SEO yang berbeza anda.

Cq: Kualiti Kandungan

Lebih daripada apa-apa, adakah anda menghasilkan kandungan yang berkualiti? Sekiranya anda seorang mercantilism satu perkara, adakah seseorang melangkau menjadi buku yang mudah dengan data yang sama yang akan dijumpai di banyak laman web yang berbeza?

Adakah anda memberi alasan untuk individu membayar beberapa saat untuk membaca halaman anda?

Adakah anda membekalkan harga sebenar, satu perkara kepada tetamu yang tersendiri, sama sekali berbeza dan membantu bahawa mereka tidak akan sedar di tempat lain?

Ini adalah beberapa pertanyaan untuk meningkatkan diri anda dalam menilai sama ada anda menyediakan kandungan berkualiti atau tidak. Ini bukan tempat untuk berkhidmat kerana ia adalah asas yang hampir semua faktor berbeza bergantung.

Cr: Penyelidikan Kandungan Penyelidikan / Kata Kunci

Mungkin isu SEO yang penting apabila membuat kandungan yang masuk akal adalah analisis kata kunci yang bagus. Anda ingin membentuk pengkhianatan kandungan kata kunci tersebut, kata-kata carian tertentu individu menganiaya, maka anda akan dapat menghasilkan kandungan yang secara efektif “menjawab” soalan itu.

Contohnya, halaman mengenai “Mengelakkan Melanoma” mungkin menggunakan jargon teknikal untuk menerangkan cara untuk menghentikan karsinoma. Tetapi enjin gelintar mungkin melangkau atau tidak menarafkan halaman tersebut jika orang mencari “tips pencegahan kanser kulit.” Kandungan anda perlu ditulis dalam bahasa yang betul – bahasa anda

Cw: Kandungan Perkataan / Penggunaan Kata Kunci

Setelah melakukan analisa kata kunci anda (anda melakukannya, kan?), Pernahkah anda menggunakan kata-kata tersebut dalam kandungan anda? Atau jika anda telah mencipta beberapa kandungan yang berkualiti sebelum melakukan analisis, mungkin sudah tiba masanya untuk mengembalikan bahan tersebut dan melakukan redaksi.

Bottom line, jika anda ingin halaman anda ditemui untuk kata-kata tertentu, adalah idea yang baik untuk menggunakan kata-kata dalam salinan anda.

Berapa kerap? Ulangi setiap perkataan yang anda ingin ditemui sekurang-kurangnya 5 kali atau memburu kepadatan kata kunci sebanyak dua hingga 45 peratus, untuk hasil terbaik.

Tidak, tidak, itu adalah jenaka! Tidak ada masa yang tepat. Walaupun “ketumpatan kata kunci” terdengar saintifik, walaupun anda menyentuh beberapa bahagian “ideal” yang membingungkan, itu pasti tidak menjamin apa-apa.

Hanya gunakan akal fikiran. Fikirkan kata-kata yang anda ingin halaman dijumpai, kata-kata yang anda rasa relevan dari penyelidikan kata kunci anda. Kemudian gunakannya secara semulajadi pada halaman. Jika anda biasa beralih kepada kata ganti pada rujukan kedua dan selanjutnya, mungkin gunakan kata nama sebenar sekali lagi di sana sini, dan sebaliknya sebagai kata ganti.

Cf: Kesegaran Kandungan

SEO suka kandungan baru. Itu biasanya apa yang kita cenderung bermaksud apabila kita mengatakan “segar.”

Anda tidak boleh mengemas kini halaman anda (atau tarikh siaran) setiap hari memikirkan yang akan menjadikannya “segar” dan lebih berkemungkinan untuk menjadi pangkat. Anda juga tidak dapat menambah laman baru semata-mata, hanya untuk mendapatkan halaman baru, dan mengandaikan bahawa anda menawarkan peningkatan kesegaran.

Walau bagaimanapun, Google mempunyai sesuatu yang dipanggil “Query Deserves Freshness (QDF).” Jika terdapat carian yang tiba-tiba sangat popular berbanding aktiviti normalnya, Google akan memohon QDF untuk istilah dan penampilan untuk menentukan jika terdapat sebarang kandungan baru-baru ini di dalamnya. Jika ada, kandungan baru atau segar itu diberikan rangsangan dalam hasil carian.

Cara terbaik untuk berfikir tentang ini adalah mengenai istilah seperti “taufan.” Jika tiada taufan aktif, maka hasil carian mungkin akan mengandungi senarai untuk laman web kerajaan dan rujukan. Tetapi jika terdapat siklon yang meriah, hasilnya akan berubah dan mungkin mencerminkan cerita, berita, dan maklumat tentang taufan aktif.

Jika anda mempunyai kandungan yang betul, pada topik yang betul apabila QDF hits, anda boleh menikmati berada di hasil teratas untuk hari atau minggu. Ingatlah bahawa kemudian, halaman anda mungkin digelar kembali dalam hasil carian. Bukannya anda telah melakukan apa-apa yang salah. Ia semata-mata bahawa rangsangan kesegaran telah dipakai.

Tapak akan memanfaatkan sepenuhnya kesegaran kesegaran ini dengan menghasilkan kandungan relevan yang sepadan dengan nadi tempoh perniagaan mereka.

Cv: Carian Menegak

Faktor-faktor lain pada kejayaan cowl meja ini untuk kandungan halaman dalam talian dalam enjin carian. Tetapi di dalam penyenaraian halaman dalam talian ini juga biasanya hasil “menegak”. Ini kembali dari enjin carian “menegak” yang ditujukan kepada perkara-perkara seperti gambar, berita, asli dan video. Sekiranya anda mempunyai kandungan dalam bidang ini, kemungkinannya akan dipaparkan di dalam bahagian khas halaman hasil carian.

Tidak biasa dengan “carian menegak” berbanding “carian mendatar?” Mari kita ambil contoh Google. Program tetapnya mengumpulkan kandungan dari seluruh jaring, dengan harapan menyamai banyak pertanyaan am merentasi pelbagai subjek. Ini adalah carian mendatar kerana fokusnya merentasi pelbagai topik

Google bersama-sama menjalankan enjin gelintaran khusus yang pakar dalam gambar atau berita atau kandungan asli. Ini dikenali sebagai enjin carian menegak sebagai hasil daripada menimbulkan pelbagai kepentingan yang luas, mereka berpusat pada satu fasa, sepotong vertikal spektrum kepentingan keseluruhan.

Apabila anda mencari di Google, anda akan mendapat senarai web. Tetapi anda akan bersama-sama biasanya mendapatkan bahagian khas dalam hasil yang akan menunjukkan hasil menegak seperti yang dianggap relevan.

Mempunyai kandungan yang berfungsi dengan baik dalam carian menegak akan membantu anda berjaya setelah kandungan halaman dalam talian anda tidak. Ini boleh membantu anda untuk mencapai penambahan untuk memiliki laman internet membina keputusan tertinggi. Oleh itu, pastikan anda menghasilkan kandungan dalam bidang menegak utama yang berkaitan dengan anda. Untuk banyak data, lihat beberapa kategori kami yang berkaitan:

  • Google: Peta & Tempatan
  • Gambar google
  • Berita Google
  • Google: Membeli-belah
  • Google: YouTube & Video
  • SEO: Carian Imej
  • SEO: Tempatan
  • SEO: Carian Video
  • Ca: Jawapan langsung

Enjin carian semakin berusaha untuk menunjukkan jawapan langsung di dalam hasil carian mereka. Soalan seperti “kenapa langit biru” atau “bagaimana dahulu presiden” boleh memberikan penyelesaian kepada anda sementara anda tidak mahu mengklik pada halaman dalam talian.

Di mana mesin carian mendapatkan jawapan ini? Kadang-kadang mereka lesen mereka, seperti dengan menu atau lirik muzik. Pada masa yang lain, mereka menarik mereka terus dari kandungan web, memberikan pautan kembali dalam jenis kredit.

Terdapat beberapa perbincangan mengenai sama ada atau tidak kandungan anda yang digunakan sebagai jawapan segera boleh menjadi kejayaan atau tidak. Lagipun, jika seseorang mendapat penyelesaian yang mereka ada, mereka tidak boleh klik, dan apakah kejayaan itu?

Kami kini berfikir tentang laman web yang digunakan sebagai sumber jawapan langsung untuk menjadi dua sebab utama. Mula-mula, isyarat kepercayaan, yang boleh memudahkan laman web untuk pelbagai pertanyaan. Kedua, sedangkan ada kebimbangan, ada beberapa bukti yang menjadi jawaban secepatnya akan menghantar trafik.

projectgrub

Reka Bentuk Laman WebBCZ IT Solutions Sdn Bhd
BCZ IT Solutions Sdn Bhd adalah Enterprise I.T. Penyedia Penyelesaian yang mengkhusus dalam Pembangunan Laman Web, Pengoptimuman Enjin Carian (SEO), Pengurusan Data Besar, Teknologi Awan dan Penyebaran Teknologi Skala Web Art.
LOKASI Cari Kami Di Sini
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/12/img-footer-worldmap.png
MENDAPATKANNYAKelebihan Sosial Link
Dapat mengambil petunjuk prestasi utama lancar di luar talian untuk memaksimumkan ekor panjang.
BCZ IT SOLUTIONTentang Kami
OKiT247 adalah Enterprise I.T. Penyedia Penyelesaian yang mengkhusus dalam Pembangunan Laman Web, Pengoptimuman Enjin Carian, Pengurusan Data Besar, Teknologi Awan dan Penyebaran Teknologi Skala Web Art.
LOKASI KAMIDimana untuk anda untuk mencari kami?
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHKelebihan Sosial Link
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.
seo by bcz