Jenis Faktor Kejayaan SEO

March 4, 2019by projectgrub
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/12/gambar-2.png

Jenis Faktor Kejayaan SEO

Terdapat ukuran persegi 3 pasukan utama yang dilapisi oleh program komputer Jadual Tanah Faktor Kejayaan SEO:

  • SEO pada halaman
  • SEO Off-the-page
  • Pelanggaran

Di dalam setiap subkumpulan ukur segi empat kluster, sebagai setiap bab panduan SEO ini boleh membuat kes untuk. Subkumpulan ini mengandungi satu atau tambahan faktor SEO individu dengan berat badan atau kepentingan tertentu.
Pencabulan, sedangkan suatu gaggle kepada diri mereka, ukuran persegi yang dipamerkan di bawah kelompok dan subkelompok untuk mereka dikaitkan.

Akronim dua huruf yang anda lihat pada carta di atas? Itulah permainan kami pada jadual berkala elemen dan representasi huruf, atau simbol, dari setiap unsur. Anda mungkin perlu ingat bahawa simbol bagi emas adalah Au atau besi itu ialah Fe.

Di dalam jadual SEO, kami cuba mencipta intuitif sedikit tambahan. Huruf pertama setiap “elemen SEO” berasal dari subkumpulan yang ada dalamnya, dan oleh itu huruf kedua bermaksud isu individu.
Faktor SEO berfungsi dalam kombinasi.

Tiada isu SEO yang boleh menjamin kedudukan program komputer. Memiliki tajuk HTML yang sangat baik tidak akan memudahkan jika halaman mempunyai kandungan berkualiti rendah. Memiliki beberapa pautan tidak akan memudahkan jika mereka semua berkualiti rendah. Memiliki banyak faktor positif akan meningkatkan peluang kejayaan, sementara kehadiran faktor negatif dapat memburukkan lagi peluang tersebut.

Faktor Kejayaan Pada Halaman

Faktor-faktor penarafan carian atas halaman mengukur orang yang mengukur persegi hampir sepenuhnya di antara pengurusan penerbit sendiri. Apakah jenis kandungan yang anda siarkan? Adakah anda menyediakan petunjuk HTML yang diperlukan yang memudahkan enjin carian (dan pengguna) mengesahkan perkaitan? Bagaimanakah reka bentuk laman web anda memudahkan atau menghalang enjin carian?

Faktor Kejayaan Luar Halaman

Faktor-faktor penarafan di luar halaman mengukur orang yang penerbit tidak mengurus secara langsung. Enjin carian menggunakan ini sebagai hasil daripada mereka belajar awal bahawa melihat ke hadapan untuk isyarat penerbit yang dikendalikan semata-mata tidak menghasilkan hasil yang paling mudah. Sebagai contoh, sesetengah penerbit boleh cuba menjadikan diri mereka kelihatan lebih relevan daripada realiti mereka.

Dengan berbilion-bilion tapak untuk menaip, hanya melihat petunjuk “di-halaman” tidak mencukupi. Lebih banyak ukuran isyarat yang diperlukan untuk datang ke halaman paling mudah untuk carian yang eksplisit

Pelanggaran SEO & Penalti Ranking

Tidak membuat kesilapan – enjin carian memerlukan individu untuk melaksanakan SEO sebagai hasilnya akan memudahkan meningkatkan hasil carian mereka. Enjin carian menawarkan untuk memudahkan dalam gaya penunjuk, catatan blog, dan video untuk menggalakkan teknik SEO tertentu.

Walau bagaimanapun, terdapat ukuran persegi beberapa teknik yang enjin carian menganggap “spam” atau “topi hitam,” yang boleh menyebabkan halaman anda menerima penalti kedudukan, atau lebih buruk, diharamkan dari enjin pencarian sepenuhnya.

Ukuran pelanggaran ukuran biasanya teknik yang bertujuan untuk menipu atau memanipulasi pemahaman mesin dasar mengenai keterkaitan dan otoritas yang benar.

Penurunan faktor ranking carian

Semua faktor yang kita tunjukkan adalah tertimbang pada skala 1 hingga 3, seperti yang ditunjukkan di sudut kanan atas setiap faktor, dan juga ditunjukkan dalam warna faktor tersebut. Berat tiga adalah yang paling penting dan beberapa perkara yang anda patut memberi perhatian khusus kerana kesannya lebih besar daripada faktor yang berbeza.

Itu tidak bermakna bahawa faktor yang diberi bobot 2 atau 1 tidak penting; mereka adalah. Ia semata-mata kerana mereka kurang penting, secara relatifnya, dari segi faktor lain pada carta. Pelanggaran juga tertimbang, namun dalam angka negatif, dengan -3 menjadi yang terburuk dan berpotensi paling berbahaya bagi kejayaan SEO anda.

Berat bergantung kepada campuran enjin carian yang telah disebutkan sebelumnya, tinjauan masyarakat SEO dan pengalaman dan kemahiran kita sendiri dalam memerhatikan kawasan tersebut dari masa ke masa. Kami tidak mengharapkan mereka menjadi sempurna. Tidak semua orang akan bersetuju. Perbatuan anda mungkin berbeza-beza. Tetapi kami yakin ia panduan umum yang berguna.

Faktor-faktor SEO ‘Missing’ & falsafah Panduan
SEO yang berpengalaman juga boleh mempersoalkan mengapa beberapa faktor tidak ditunjukkan. Bagaimana teks EL dan kata tebal tidak disertakan sebagai faktor HTML, contohnya?

Jawapan? Kami tidak menganggap hal-hal perkara itu sebagai ukuran yang diperlukan, secara relatif. Kami tidak cuba untuk menutup setiap isyarat yang boleh dilakukan (Google mempunyai lebih daripada dua ratus) dan sub-isyarat (Google mempunyai lebih dari sepuluh, 000 daripada mereka).

Sebaliknya, matlamat jadual Faktor Kejayaan SEO dan panduan sah dalam talian ini adalah untuk membantu SEO baru untuk mengkhususkan diri dalam imej yang besar dan mungkin membenarkan SEO lama untuk memukul butang “set semula” jika mereka telah kehilangan melihat pokok spesifik dalam hutan SEO.

Itulah sebabnya panduan SEO ini tidak menangani kata kunci yang paling penting anda pada permulaan atau penamat dari label gelar HTML bersekutu. Juga langkah persegi kita cenderung {cuba | membuat percubaan ijazah bersekutu | cuba} untuk menilai berapa banyak berat tambahan bersekutu ijazah tag header H1 membawa daripada tag H2.

Kami dengan sengaja menghindari menjadi ultra spesifik sebagai akibat dari perkara-perkara seperti ini biasanya mengalih perhatian dan menarik U.S.A. ke bawah lubang kelinci. Sebaliknya, kami cenderung berharap anda dapat memperoleh gelaran bersekutu bahawa halaman harus memiliki tajuk deskriptif, yang menunjukkan struktur halaman dengan tag tajuk dapat membantu, dan memunculkan data dengan data terstruktur adalah ide yang baik.

Lakukan perkara ini dengan baik, dan anda mungkin mengalamatkan 90 peratus faktor HTML yang paling penting.

Begitu juga, tidak sama ada atau tidak nama jujur ​​di Twitter bernilai di Facebook. Sebaliknya, kami cuba membantu orang memahami bahawa mempunyai akaun sosial yang bereputasi secara umum, yang menarik berikut yang baik dan menjana saham sosial, akhirnya dapat membantu anda mencapai kejayaan pencarian.

projectgrub

Reka Bentuk Laman WebBCZ IT Solutions Sdn Bhd
BCZ IT Solutions Sdn Bhd adalah Enterprise I.T. Penyedia Penyelesaian yang mengkhusus dalam Pembangunan Laman Web, Pengoptimuman Enjin Carian (SEO), Pengurusan Data Besar, Teknologi Awan dan Penyebaran Teknologi Skala Web Art.
LOKASI Cari Kami Di Sini
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/12/img-footer-worldmap.png
MENDAPATKANNYAKelebihan Sosial Link
Dapat mengambil petunjuk prestasi utama lancar di luar talian untuk memaksimumkan ekor panjang.
BCZ IT SOLUTIONTentang Kami
OKiT247 adalah Enterprise I.T. Penyedia Penyelesaian yang mengkhusus dalam Pembangunan Laman Web, Pengoptimuman Enjin Carian, Pengurusan Data Besar, Teknologi Awan dan Penyebaran Teknologi Skala Web Art.
LOKASI KAMIDimana untuk anda untuk mencari kami?
https://projectgrup.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHKelebihan Sosial Link
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.
seo by bcz